Face lift

Drömmer du om en ansiktslyftning eller ett fylligare, fräschare och ungdomligare utseende?

Känner du inte riktigt igen dig själv när du tittar i spegeln? Ser du trött ut, har ditt ansikte tappat volym och känner du att din hud blivit mindre elastisk och tunnare?

null

Vad är ett face lift?

Det finns tre grundläggande aspekter som skall utvärderas i bedömning av ansiktet; morfologi (struktur och form), balans och symmetri. Skönheten i personens ansikte bestäms av harmonien i proportioner och symmetrin. Resultatet av ett face lift är ett attraktivt och piggt ansikte. Dessa kriterier för skönhet går tillbaka till forntida historia. När man tittar på den egyptiska drottningen Nefertiti beskrivs hon som en skönhetsikon och en av de starkaste kvinnorna som har inspirerat oss genom århundraden in i nuet.

Vad kostar Face lift?

Per behandling

från 9 500 SEK

Nefertiti var en av Egyptens mest kända drottningar och fru till Akhenaten (formellt känd som Amenhotep IV), som kom till tronen i 1352 f.Kr. och regerade i 17 år. Skönheten hos Nefertiti har gått till historien som en referenspunkt för ideell skönhet. Hon tog sina skönhetsrutiner på allvar och beskrivs med en graciös lång hals, elegant böjda bryn, perfekt proportionerat ansikte med mandelformade ögon.

Ansiktsasymmetri och harmonien i proportioner i ansiktet kan ha en positiv inverkan på ansiktets attraktivitet för både män och kvinnor. Med åldern eller viktminskning, tappar man vanligtvis mycket fett och volym i ansiktet vilket får ansiktet att “falla ner”. Resultatet blir att man ser trött, arg, upprörd, nedsänkt, verkligen äldre än du egentligen är. Detta kan åtgärdas med ett face-lift.

Psst! Beroende på behov kan en kombinationsbehandling med Liquid lift (botox) ger ett bättre resultat, ansikts harmoni och längre hållbarhet.

Face lift med filler

Sculpting och face lift utförs med icke- permanent filler. Den viktigaste ingrediensen i denna typ av filler är hyaluronsyra; ett ämne som redan förekommer naturligt i kroppen, vilket hjälper till att lägga till volym och hydrering i huden.

Filleren placeras under huden och i vävnaden. Det ger volym och fyllighet i de djupa linjerna i ansiktet. Det unika vid behandlingen är förutom volym att behandlingen också stimulerar kroppens kollagenproduktion. När kroppens eget kollagen jämnar ut linjer och rynkor kommer resultaten att vara långvariga, vilket leder till den bästa hud och volym man kan uppnå. det kroppens egen kollagen udglatter linjer og rynker, vil resultaterne være langvarige, hvilket fører til den bedste hud og volumen, man kan opnå.

Filler kan leda till fantastiska resultat. Många känner till injektionsbehandlingar som ger rynkreducerande resultat, men det kan också hjälpa till att forma ansiktet. När den kosmetiska injektionen har utförts av en hälsovårds expert kommer du att kunna uppnå önskade ansiktskonturer, räta ut eller till och med forma ansiktet, inklusive lyft. Med hjälp av denna behandling jämnas hålen i huden ut och det gör att ansiktet ser ungdomligt och fylligare ut.

Fördelar med fillers

  • Relativt litet ingrepp, ingen downtime.
  • Snabb och effektiv metod men stor skillnad för ditt utseende.
  • Ger ett naturligt look och resultat.
  • Ger ett mer fräscht och ungdomligt utseende.
  • Behandlingarna utförs enbart av en legitimerad sjuksköterskor och läkare.

Non-permanent fillers

Om du fortfarande har olösta frågor om ämnet kan du läsa mer på vår undersida för behandling med fillers.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off