Filler behandling

Vår legitimerade och erfarna hälsopersonal hjälper dig framhäva din skönhet och återvinna ditt ungdomliga look, genom injektionsbehandling med non-permanent filler.

null

Områden som kan behandlas med fillers:

Fillers

Fillers av hög kvalitet

Vi använder Teosyal och Juvéderm som de bästa non-permanent fillers produkterna på marknaden och av högsta kvalitet.

Behandling av djupa rynkor, ärr och läppar

Injektionsbehandling med non-permanent filler används för att bevara, återbilda eller förbättra ditt utseende. En fillerbehandling kan tillföra volym,t.ex. vid läppförstoring eller korrigering av skeva läppar/leende, ändra övriga ansiktskonturer och glatta ut djupa rynkor eller linjer. De vanligaste behandlingsområden är ansikte, hals och händer. Resultatet ger ett mer fylligt, glatt och ungdomligt utseende.

Vad är fillers?

Vid injektionsbehandling används en non-permanent filler, som är en genomskinlig gel som består av hyaluronsyra och vatten. Hyaluronsyra finns redan naturligt i kroppen samt i hudens bindväv, men där kroppens egen hyaluronsyra håller i 24 timmar, har den filler vi injicerar en hållbarhet på mellan 6-24 månader. Hyaluronsyra hjälper med att binda hudens naturliga fuktbalans samt ökar hudens fasthet och elasticitet. Injicering af filler ökar även mängden av ​​kollagen och elastin i huden, vilket ger ett fräscht och ungdomligt uttryck.

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingar, bl.a. därför att behandlingen ger omedelbart resultat, strax efter behandlingen. Behandlingen innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens.

For en at opnår et optimalt resultat kombineres behandlingen ofte med botulinumtoxin (botox). Filler kan også kombineres med andre behandlinger, herunder laser og/eller plastikkirurgi af f eks. øjenlåg.

  • Man blir väl bemöt av Malin som är trevlig och kunnig, så man känner sig trygg redan från början. Jag har därefter fått träffa sjuksköterskan Maya, som är professionell och väldigt empatisk, som gjorde mina läppar perfekt kyssklara. Maja var verkligen grundlig och det märks att hon är perfektionist. Tack Maya! Jag är så nöjd!
    Christina Petersen

Konsultation

Innan behandling skall du till en obligatorisk konsultation. Om du efter en konsultation önskar få behandlingen utförd måste en ny separat tid bokas för själva behandlingen, som måste vara minst 48 timmar efter att konsultationen har genomförts. Se gällande lagstiftning i Sverige. De 48 timmarna kallas också ”reflektionstid” och gäller för alla injektionsbehandlingar.

Behandling

Innan behandling fylls i en journal, där tas för-bilder och behandlingen blir verifierad.

Behandlingen tar ca. 20-60 minuter beroende av antal ml. och behandlingsområde. Den non-permanenta filler injiceras i de avtalade områden, vilket tillför volym och/eller reducerar djupa furor/rynkor. Filleren injiceras med en liten tunn nål och de flesta filler innehåller ett bedövningsmedel kallat lidocain, detta lindrar smärtan vid behandling. Om du har en låg smärtnivå, erbjuder vi supplering med lokalbedövning i form av lidokain kräm.

Upp till 65% av resultatet ses strax, full effekt 2-4 veckor efter behandlingen, beroende av kroppens anatomi och vätskeintag. Behandlingens effekt har en hållbarhet på 6-24 månader.

Efterkontroll

2 veckor efter din behandling skall du till en obligatorisk efterkontroll

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off