Maya Ryttare

Grundare, behandlar och undervisare

Maya är utbildad i Köpenhamn och är legitimerad hos Socialstyrelsen i Sverige.

Hon är resultatskapande och en erfaren estetisk behandlare, med rätta “bedside manner” samt öga för detaljer. Hon har djupgående teoretisk vetskap samt omfattande praktisk erfarenhet genom sina mer än 40.000 utförda estetiska behandlingar, genom användande av bl.a. laser- och injektionsmetoder.

Hon är inte blot grundläggaren av NOIR by M, men även en inkarnerad “facknörd” som löpande deltar i kongresser inom estetisk medicin. Hon älskar sitt arbete som även ger sig uttryck i hennes många tusen nöjda patienter.

Dessutom fungerar Maya som ledande undervisare i Akademi Noir, där hon utbildar estetiska läkare och sjuksköterskor i såväl teori som praktisk lära i laser- och injektionsbehandling.

Martin Glud

Specialistläkare i dermatologisk-venerologi
& klinisk lektor

Specialistläkaren

Martin är utbildad läkare vid Köpenhamns Universitet och är legitimerad läkare hos Socialstyrelsen i Sverige.

Han är en erfaren överläkare med special i dermato-venerologi (hudläkare), Mohs kirurgi samt klinisk lektor vid Köpenhamns Universitet. I 2011 förvärvade han en Ph.d. doktorsgrad i sjukdomen modermärke cancer och är författare till 15 vetenskapliga artiklar.

Han har fått en gedigen erfarenhet med behandling av hudsjukdomar och allmänna hudproblem. han har arbetat på avdelningen för plastikkirurgi på Rigshospitalet i Köpenhamn och utöver sin roll som specialist läkare hos Noir by M, är han också fungerande konsult på Bispebjerg Hospital, ett av danmarks största sjukhus.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off