COVID-19

Viktig information för patienter som planerar att boka en ny tid eller för patienter som redan har ett avtal hos NOIR by M i Malmö.

null

Senast uppdaterad 15 juni 2022

Vi tar socialt ansvar

Viktig information gällande Corona / covid-19

På NOIR by M har vi öppet igen som vanligt, men under striktare försiktighetsåtgärder till förmån för patientsäkerheten. Våra patienters och personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.

Planerade besök: Som patient ber vi dig vänligen anlända ensam till kliniken och använda handsprit så snart du anländer till kliniken.

Danske patienter: Er du patient rejsende fra Danmark, henviser vi til vores danske underside, hvor du finder vigtig rejseinformation vedr. dit kommende besøg i klinikken.

Vaccination

På NOIR by M har vi tillämpat följande säkerhetsåtgärder för: 2 veckor före och 2 veckor efter att du har vaccinerats mot COVID-19 kan du inte få behandling på kliniken. Detta gäller till och med för alla vacciner, inklusive t.ex. TBE och HPV.

Detta är en viktig säkerhetsåtgärd för att säkerställa att ditt immunförsvar är 100 % när du vaccineras eller får behandling på kliniken.

När du ska boka tid för behandling på kliniken, kom ihåg att se till att de 2 veckorna efter och informera även oss om vaccinationen.

Om du redan har bokat tid för en behandling på kliniken och kan se att det krockar med din vaccination måste du kontakta oss så snart som möjligt så hjälper vi dig att boka om din tid.

Klinikens säkerhetsåtgärder gäller både den första vaccininjektionen och ev efterföljande boostervacciner.

Symtom

Symtom på Coronavirus / covid-19:

  • Feber
  • Hosta
  • Andningspåverkan
  • Halsont
  • Huvudvärk
  • Muskel- och/eller ledvärk
  • Eller andra influensaliknande symptom

Om du har dessa symtom på Corona ska du inte möta till avtalad tid, eftersom du kan riskera att smitta andra! Ring hälsoinformationen på 1177 istället.

Samtidigt ber vi dig kontakta oss på 040-630 99 77 så att vi kan avboka/avlysa din tid hos oss.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off