COVID-19

Viktig information för patienter som planerar att boka en ny tid eller för patienter som redan har ett avtal hos NOIR by M i Malmö.

null

Senast uppdaterad 23. oktober 2021

Vi tar socialt ansvar

Viktig information gällande Corona / covid-19

Under denna perioden kan avbokningar/avlysningar ske med kort varsel i förhållande till den Corona-situation vi står inför i Sverige, såväl som över hela världen.

De av våra patienter såväl som vår personal som reser mellan Danmark och Sverige påverkas också av tillfälliga skärpta regler för gränskontroll. Om det svenska såväl som det danska utrikesministeriet skärper reglerna för gränskontroll ytterligare, kan det vara svårt att korsa gränsen och om gränserna stängs kan vår personal inte komma in på arbete.

På NOIR by M har vi beslutat att hålla preliminär öppen tillsvidare, men under striktare försiktighetsåtgärder till förmån för patientsäkerheten. Våra patienters och personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.

Planerade besök: Som patient ber vi dig vänligen anlända ensam till kliniken och använda handsprit så snart du anländer till kliniken.

Danske patienter: Er du patient rejsende fra Danmark, henviser vi til vores danske underside, hvor du finder vigtig rejseinformation vedr. dit kommende besøg i klinikken.

Symtom

Symtom på Coronavirus / covid-19:

  • Feber
  • Hosta
  • Andningspåverkan
  • Halsont
  • Huvudvärk
  • Muskel- och/eller ledvärk
  • Eller andra influensaliknande symptom

Om du har dessa symtom på Corona ska du inte möta till avtalad tid, eftersom du kan riskera att smitta andra! Ring hälsoinformationen på 1177 istället.

Samtidigt ber vi dig kontakta oss på 040-630 99 77 så att vi kan avboka/avlysa din tid hos oss.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off