Injektionsbehandling

Känner du igen känslan av att titta i spegeln och inte riktigt känna igen sig själv; Kanske du ser mer trött/sur ut även om du känner dig glad inuti? Bli den bästa versionen av dig själv hos NOIR by M.

null

Rynkbehandling och Botox

Släta ut rynkor och fina linjer med botulinumtoksin.

Få extra volym med fillers

Ansiktskonturering och behandling av rynkor/ärr.

Övriga injektionsbehandlingar

Övriga avancerade injektionsbehandlingar.

Vad gör botox och filler?

Injektionsbehandlingar reducerar effektivt rynkor som uppstått över tid och bromsar aldrig dessa tecken utan att använda kirurgi. Våra terapeuter är specialutbildade läkare och sjuksköterskor inom de estetiska behandlingar med botox och fillers. Vi använder väldokumenterade metoder och vidareutbildar oss löpande inom de nya senaste tekniker.

Skillnaden på rynkor

Det finns statiska rynkor och mimiska rynkor som ofta förväxlas.

Statiska rynkor är alltid synliga, också när där inte sker en rörelse. De är därför synliga oavsett om du skrattar, gråter eller blir arg. Statiska rynkor har ofta satt sig fast över tid och uppstår vanligtvis i takt med åldern, vid viktminskning eller livsstilsändring.

För behandling av statiska rynkor används non-permanent filler, i dagligt tal kallat “Filler”. Filler är en gel som består av hyaluronsyra och vatten. Hyaluronsyran produceras redan naturligt i kroppen bl.a. i hud och brosk. Den är med till att smörja dina leder och fyller ut mellanrummet i kroppens nätverk av kollagen och elastin trådar.

Filleren binder kroppens vätske och är med till att göra huden mer stram och fast. Injektioner med filler är med titl att rekonstruera hudens fasthed, tillför volym och hydrerar huden.

Mimiska rynkor uppstår pga. mimik och generell rörelse i ansiktet över längre tid. Rynkorna kommer primärt till uttryck vid rörelse, t.ex. i form av skrattrynkor eller argrynkor. Mimisk rynkor kan reduceras genom injicering av ämnet botulinumtoxin, populärt också kallat “Botox”. Botox är en väl beprövad behandlingsmetod som ger ett naturligt resultat och ett yngre utseende.

“Botox” är det mest kända varumärke på marknaden som innehåller ämnet botulinum toxin type A och produceras av Allergan. I Skandinavien heter produkten Vistabel. botulinumtoxin finns också i andra kända varumärken som t.ex. “Azzalure” som produceras av Galderma. botulinumtoxins uppgift är att blockera nervsignaler till muskeln, så där inte sker en hopdragning.

Resultatet blir en mer glatt och ensartad hud.

Konsultation

En god relation med patienten bygger i hög grad på fortrolighet, trygghet och bra kemi. Innan du kan bli behandlad, skall du komma till en obligatorisk konsultation hos vår legitimerade läkare eller sjuksköterska.

På konsultationen kommer du tillsammans med vår behandlare fylla i ett hälsoschema och får utlämnat patientinformation, som du blir ombedd att läsa igenom. Tillsammans går vi igenom dina mål, önskan och förväntning till behandlingen, här kan du ställa frågor till behandlingen. Vår terapeut kommer avslutningsvis genomgå dina hälsoupplysningar och eventuell medicinering och ut från detta ta ställning till huruvida du kan mottaga den gällande behandling.

Du får gärna ta med dig en släkting eller vän/väninna i förbindelse med konsultationen. Om du så önskar och har bokat tillräckligt med tid, kan behandlingen utföras strax efter konsultationen.

Värd att veta

För att minimera risken för blåmärken vid injektionsbehandling med botulinumtoxin, skall du unngå intag av blodtunnande medel 1-2 veckor innan din behandling, härunder fiskolja, ingefära och vitlök. Vi erbjuder inte behandling med botulinumtoxin eller filler till gravida/ammande. Glöm inte att informera om du har muskel- eller nerv lidelser.

Efterkontroll

Hos NOIR by M är en efterkontroll obligatorisk och föregår 2-3 veckor efter din behandling. Vid efterkontrollen kommer vår behandlare kvalitets tjecka resultatet och evaluera tillsammans med dig som patient, detta ger dig en optimal patientsäkerhet och kvalitetssäkring.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off