Laserbehandling

Se snygg ut i bikini och slipp allt besvär. Hos NOIR by M kan du få behandling för att permanent bli av med hår, spindelkärl, rosacea, pigmenten och annat du kan ha stört dig på. Vi är experter på området och med tusentals utförda behandlingar, samt marknadens bästa utrustning är du i trygga händer.

null

Vad är laserbehandlingar?

Laserbehandlingar är en mångsidig behandlingsmetod som kan användas för en mängd olika önskemål och problemställningar med huden.

Laserbehandling används exempelvis för att reducera eller ta bort oönskad hårväxt, kärlsprängningar, solskador/pigmentförändringar, rynkor/linjer, bristningar, ärr, acne, samt acne-ärr. Laser fungerar även hudföryngrande och används ofta i kombination med injektionsbehandling, härunder t.ex. Hydro treatment.

För några personer är rynkor, pigment och liknande något som blir en del av deras yttre personlighet och gör att de känner sig unika. Men för andra kan rynkorna och liknande reducera självförtroendet och/eller direkt vara en nackdel för patienten. Oavsett orsaken till att du känner för en kosmetisk förändring kan detta ofta uppnås vid hjälp av laser- och injektionsbehandling.

Vilka metoder används?

Nordlys har flera metoder för behandling beroende på vad som skall behandlas.

Målet med en de olika metoder som IPL/laser är att dirigera en ljusenergi till de kemiska målet i huden. Dessa mål kallas chromophore. Ljuset dras till dessa chromophore eftersom de har ett bestämt pigment. Behandlingen skjuter in ljus i form av en laserstråle som konverteras till värme (Photo Termolyse) och når inriktad område. Denna värme ger en reaktion som i slutändan hjälper med att nå ett bestämt mål.

Laserbehandlingar är komplexa och man skall som terapeut ha ett gedigen know-how eftersom det annars kan skapa skador på hud och vävnad. Därför är det viktigt att du försäkrar dig att din terapeut har tillräcklig erfarenhet och kännedom inom dessa behandlingar.

Hos NOIR by M har vår specialutbildade personal utfört tusentals behandlingar och står klar för att guida dig till bästa resultat.

Konsultation

Laserbehandling utförs med behandlingar på typisk 2-12 behandlingar, beroende av behandlingsmetod och resultat du som patient önskar uppnå. Innan din första laserbehandling hålls en konsultation där terapeuten identifierar behovet samt lägger upp en specifik behandlingsplan för dig som patient.

Du kommer att få skriftlig patientinformation under konsultationen, som du bör läsa igenom, där sjuksköterskan hjälper dig svara på eventuella frågor som du har. Du kommer också att bli ombedd att fylla ut en hälsoplan med hjälp från vår sjuksköterska.

Vi arbetar med en hög grad av kännedom, kemi och säkerhet för våra patienter. Därför är alla konsultationer före behandling obligatoriska. Konsultationen utförs av leg. sjuksköterskor och läkare, som är legitimerade hälso- och sjukvårdspersonal vid Socialstyrelsen i Sverige.

Slutligen kommer våra terapeuter utifrån insamlad patientinformation värdera om du kan motta önskad behandling samt presentera en behandlingsplan.

Du är välkommen att ta med dig en gäst vid konsultationen om så önskas. Skulle du vilja ta din behandling strax efter din konsultation är detta en möjlighet, förutsatt att nog tid har bokats till behandlingen

Kan man få laser på sommeren?

Det är en missförståelse att man endast kan motta laserbehandling i vintersäsongen. Faktiskt gör vi laserbehandlingar hela året runt, men det är dock ett krav, att du på sommaren använder en kvalitets solkräm med faktor 50. Vi rekommenderar alla att använda solkräm hela året, oavsett om du mottar laserbehandling eller ej. Huden blir exponerad för solens U.V. strålar under hela året, men speciellt på sommaren är solens strålar starkast. Fråga vår personal vilken solkräm som är bäst ägnad åt din hudtyp.

Nordlys från Ellipse

Vi arbetar enbart med utrustning av hög kvalitet och utför alla våra laserbehandlingar med Nordlys från Ellipse, som är oomtvistligt en av de bästa lasermaskiner på marknaden för t.ex. hårborttagning och kärlborttagning. Nordlys använder en marknadsledande teknologi och är ursprungligen producerad i danmark av Ellipse genom en del år. Ellipse blev för få år sen köpt av amerikanska Candela, primärt för att säkra den unika laser teknologin som Ellipse uppfann.

Efterkontroll

Hos NOIR by M är en efterkontroll obligatorisk för alla laserbehandlingar, som typiskt inträffar 3-12 månader efter din sista laserbehandling. Föremålet med efterkontrollen är att säkra en optimal patientsäkerhet och kvalitetssäkring. Grunden till att våra behandlare kvalitets checkar resultatet och evaluerar tillsammans med dig som patient.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off