Hud- och kroppsbehandlingar

Unna dig själv en kropps- eller hudbehandling och uppnå förnyat överskott i kropp och själ. Vi har sammansatt en rad behandlingar som t.ex. reducerar kroppsfett och brustna kärl, hårborttagning av oönskad hårväxt, samt ger huden mer liv och glöd.

null

Fettreducering

Hudföryngring

Hårborttagning

Estetisk balans

Estetik handlar om balans och helhet. Hos NOIR by M tar våra hud- och kroppsbehandlingar utgångspunk i mer än endast ansiktet. Vi fokuserar på helheten hos varje individ och lyssnar alltid till patientens individuella behov/önskan.

Konsultation

De flesta hud- och kroppsbehandlingar sammansätts enligt en behandlingsplan på allt från 2-12 behandlingar. Några behandlingar kan i vissa tillfälle klaras med ett enkelt besök, som t.ex. fettfrysning eller kärlborttagning. Antal behandlingar utifrån det resultat du som patient önskar uppnå.

En behandlingsplan startar med en obligatorisk konsultation, där du tillsammans med vår terapeut får avslöjat dina behov och önskat resultat. Patientinformation blir utlämnad för genomläsning och behandlaren hjälper med svar på de frågor du kan ha till önskad behandling.

Du kommer bli bedd att fylla i ett hälsoschema, som bildar grundlag för sjuksköterskan / läkarens värdering av hur du som patient, kan motta den önskade behandling. Alla patientinformationer behandlas konfidentiellt och används enbart hälso fackligt.

Hos NOIR by M betonar vi patientsäkerhet otroligt högt och följer alltid gällande lagar på området, vid användandet av nya dokumenterade behandlingsmetoder.

Om du vill kan det vara fördelaktigt att ta en vän med till första konsultationen, eftersom fler öron ofta är bättre. Under förutsättning att tillräcklig tid bokas kan behandlingen utföras omedelbart efter konsultationen.

Efterkontroll

Vi tror på att kvalitetskontroll är en viktig del av estetiska behandlingar. Därför är en efterkontroll alltid obligatorisk för alla behandlingar hos NOIR by M. Efter utförd behandling blir du bokad till ett uppföljande möte med din terapeut, där effekten och resultatet kontrolleras. En efterkontroll bokas som regel 3-12 månader efter din senaste behandling.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off