Framhäv din skönhet

Vi hjälper dig spola tiden tillbaka och bli den bästa versionen av dig själv. Våra estetiska behandlingar blir alla utförda av specialutbildad leg. sjuksköterska och leg. läkare i Malmö centrum.

Injektionsbehandlingar

Injektionsbehandling med botox och filler är mer populära än någonsin förut. Orsaken
till detta är många, men för de flesta är det en genväg till ett yngre och friskare uttryck. För andra blir det starten på en spännande estetisk resa, där den största konsten är begränsningens konst. Vår erfarna estetiska sjuksköterska hjälper dig definiera och upptäcka dina behov och önskemål och vägleder dig hela vägen från konsultation till behandling.

Övriga injektionsbehandlingar

Behandling med Nordlys laser

Få bort oönskad hårväxt effektivt eller få en vacker och ensartat hud utan ytliga blodkärl, pigment eller acne. Våra effektiva laserbehandlingar hjälper dig nå precis dessa mål. Vi använder Nordlys laser från Ellipse som är marknadsledande och kanske världens bästa maskin för estetisk laser behandling.

Hud- och kroppsbehandlingar

Vår hud- och kroppsbehandling är en blandning av olika behandlingar där fokus inte bara är på ansiktet, men även resten av kroppen. Här arbetas med allt från t.ex. fettreduktion vid hjälp av fettfrysning, till hudföryngrande, där vi tar bort sträckmärken, pigmentförändring och kärlborttagning effektivt med laser.

Autoriserade personal

Hos NOIR by M utför vi endast estetiska behandlingar med väldokumenterad effekt och använder endast fullständigt testade metoder och tekniker.

Vår estetiska personal är svensk legitimerad sjuksköterska och specialläkare. All behandlingspersonal har genomgått omfattande utbildning inom just de estetiska behandlingarna som utförs på kliniken.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off