Framhäv din skönhet

Vi hjälper dig att vrida tillbaka tiden och bli den bästa versionen av dig själv. Våra estetiska behandlingar utförs alla av specialutbildad leg. sjuksköterskor och läkare i Malmö centrum.

Injektionsbehandlingar

Injektionsbehandling med botox och fillers är mer populära än någonsin förut. Det finns många orsaker bakom detta och för de flesta är det en väg till ett yngre och friskare utseende. För en del blir det starten på en spännande estetisk resa där den största utmaningen är begränsningens konst. Vår erfarna sjuksköterskor och läkare hjälper dig att definiera och upptäcka dina behov och önskemål och vägleder dig från konsultation till behandling och slutresultat.

Övriga injektionsbehandlingar

Behandling med Nordlys laser

Få bort oönskad hårväxt effektivt eller uppnå en vacker och jämn hud utan ytliga blodkärl, pigment eller acne. Våra effektiva laserbehandlingar hjälper dig nå precis dessa mål. Vi använder Nordlys laser från Ellipse som är marknadsledande och en av världens bästa maskiner för estetisk laserbehandling.

Hud- och kroppsbehandlingar

Våra hud- och kroppsbehandlingar är en blandning av olika moment där fokus inte bara är på ansiktet, utan även resten av kroppen. Här arbetar vi med allt från fettreduktion med hjälp av fettfrysning, till hudförnyande där vi tar bort bristningar, pigmentförändringar och kärlsprängningar. Allt effektivt utfört med laser.

Autoriserad personal

Hos NOIR by M utför vi estetiska behandlingar med väldokumenterad effekt och använder endast fullständigt testade metoder och tekniker.

Vår estetiskpersonal är svenskt legitimerade sjuksköterskor och läkare. All behandlingspersonal har genomgått omfattande utbildning inom de estetiska behandlingarna som utförs på kliniken.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off