Hudvårdsprodukter

Hudvård är en viktig del av din behandlingsprocess.

Visste du att huden är kroppen största organ? Försök bara att tänka på alla funktioner som din hud kan kontrollera för dig, det är ganska imponerande!

null

Alla saker som din hud tar hand om att reglera, inklusive kroppstemperatur i förhållande till värme / kyla och reglering av fettproduktion. Dessutom skyddar din hud dig från yttre faktorer – detta är vildt inte sant?

På NOIR har vi noggrant valt ut de märken som vi har i kliniken.

pHformula
ME LINE
Forever

Vigtigheden i hudpleje

Betydelsen av hudvård, är inte bara hudvård. Det är viktigt att du använder rätt hudvårdsprodukter. Om du inte gör det riskerar du att skada huden mer än du gynnar den. Det kan faktiskt gå så fel att du får problem med bland annat orenheter, rodnad eller irritation i huden. Men när det görs korrekt, står det ofta för hälften av ditt behandlingsresultat.

Nästan alla våra behandlingar som utförs på kliniken kräver efterbehandling och hemmabehandling för att förhindra olägenheter t.ex. inåtväxta hårstrån i samband med laserbehandling, bevarande och / eller förlängning av de erhållna resultaten, genom injektionsbehandling med botox och fillers, eller underhåll av Hydro-behandling ect.

Konsultation

Hudvård behöver inte vara besvärlig eller tidskrävande, det kan enkelt göras snabbt och effektivt. Om du köper hudvårdsprodukter från NOIR får du alltid professionell och korrekt vägledning i användningen av produkten. Om produkterna används korrekt och läggs i system, kan det vara både effektivt och tidsbesparande.

Vårt skickliga team är redo att ge råd och vägleda dig på vägen till en trevligare, friskare och mer utsökt hud.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off