Liquid Lift

Känner du igen det att se trött ut?

Liquid Lift är för dig som vill ha minimal invasiv behandling som minskar rynkor och linjer i ansiktet. Behandlingen ger dig ett snabbt och skonsamt resultat.

null

Vad är Liquid Lift?

Att kombinera flera behandlade områden hjälper till att minska rynkor och linjer. Behandlingen ger t.ex. ett ögonbrynslyft och avslappning av leende rynkor, som öppnas runt ögonen. Denna kombination ger ansiktet ett mer avslappnat utseende och fräscht look. Liquid Lift är utformat för effektivt att uppnå en snyggare och mer slät hud.

Botulinumtoxin går också under namnet “Botox”, som några patienter är “nervösa” för eftersom man inte vill se ut som de kändisar som har fått för mycket botox där de knappt kan röra ansiktet.

Vad kostar en Liquid Lift behandling?

Kombinationsbehandling

från 6 300 SEK

Kombinationsbehandling med fillers ger ett mer sammanhängande och balanserat resultat, vilket är viktigt för att uppnå en naturligt look.

Våra erfarna behandlare går igenom dina önskemål och förväntningar på behandlingen, så att vi tillsammans kan göra en behandlingsplan för dig.

Liquid Lift vs. Face Lift

Liquid Lift utförs med botox där Facelift vanligtvis utförs med icke-permanent fillers. Dessa två metoder kan kombineras med stor fördel. Behovet av en kombination av nämnda behandlingar bedöms av vår behandlare, beroende på vad du vill uppnå av resultatet.

Fördelar med Liquid Lift (botox)

  • Snabb behandlingsmetod utan down time.
  • Ger ett naturligt utseende.
  • Resultatet varar längre när flera områden behandlas samtidigt.
  • Snabb effekt av behandlingen.
  • Behandlingarna utförs uteslutande av en leg. sjuksköterska och läkare.

Botox (botulinumtoksin)

Om du fortfarande har olösta frågor om ämnet kan du läsa mer på vår undersida för behandling med botox.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off