Tear trough

Tycker du att du konstant har mörka ringar under ögonen? Många människor upplever att de ser trötta ut,även om de har sovit ordentligt.

null

Varför uppstår mörka ringar?

Tear trough eller bättre känd som påsar under ögonen kan associeras med flera olika saker. De vanligaste orsakerna till missfärgning under ögonen kan vara genetiskt, uttorkning, vitaminbrist, trötthet eller ålder. Resultatet är att de underliggande blodkärlen syns tydligare genom den mycket tunna huden som finns i området.

Vad kostar behandling av tear trough?

Per behandling

från 4 200 SEK

Många människor upplever också svullnad under ögonen, vilken orsakas av vätskeansamlingar som kastar skuggor och därmed får området under ögonen att se ännu mörkare ut.

  • Trötthet och sömnbrist gör huden runt ögonen svullen, irriterad och slapp.
  • Vatten är lika viktigt, så kom ihåg att dricka tillräckligt med vatten och det skall vara vanligt vatten, inte läsk eller juice med socker som också belastar huden. Håll också lite tillbaka med saltet eftersom det får kroppen att ackumulera vatten.
  • Brister av vitamin K, C eller B12 samt antioxidanter orsakar ofta mörka ringar under ögonen.

Psst! Kombinationsbehandling med botox för rynkor under ögat samt leende rynkor vid behov kan ge ett ännu bättre resultat.

Eftersom området och behandlingen är komplicerat har vi gjort det till ett av våra specialområden. Vi är experter på att behandla påsar under ögonen med filler och har gjort mer än 7 000 behandlingar av denna typ.

Behandling med fillers

Fillers är en gel som huvudsakligen består av hyaluronsyra som också finns naturligt i kroppen. Gelen injiceras med en tunn nål i vävnaden och bidrar till ökad volymen som kompenserar för förlusten av fettvävnad.

Det viktigaste med denna behandling är att fillersen placeras korrekt, eftersom det annars kan ge motsatt effekt, inklusive påsar under ögat eller få de mörka ränderna se mer blå / mörka ut.

Fördelar med fillers

  • Snabb behandlings metod med kort läketid.
  • Ger ett naturligt resultat, när det görs rätt.
  • Ger ett fräschare och ungdomligt utseende.
  • Varar upp till 24 månader.
  • Ger ett mer balanserat ansikte.
  • Behandlingen är extremt effektiv och gör stor skillnad för ditt utseende.
  • Behandlingarna utförs enbart av leg. sjuksköterskor och läkare.

Non-permanent fillers

Om du fortfarande har olösta frågor om ämnet kan du läsa mer på vår undersida för behandling med fillers.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off