Käke

Gnisslar du tänder, vill du har ett V-format ansikte eller en smalare käke? Injektionsbehandling med botox kan ge dig en smalare käke och därmed ditt ungdomliga hjärtformade ansikte tillbaka.

null

Vad är bekymmersrynkan?

Injicering med botulinumtoxin även kallad “botox behandling”, minskar käkpartiet, vilket skapar ett hjärtformat ansikte även kallat “V-shape”. Behandlingsmetoden minimerar även orsaken till att gnissla tänder. Käkbehandling ger kvinnor den feminina hjärtformen och män det maskulina uttrycket. Konsten är att skapa en individuell vacker och naturlig helhet för den enskilda patienten.

Vad kostar käk behandling?

Per behandling

från 3 200 SEK

När man gnisslar tänder beror det på en starka spänningar i käkmusklerna. Detta inträffar särskilt i samband med sömn. Dessa spänningar kan minskas drastiskt med hjälp av botox behandling och lindrar spänningshuvudvärk. Behandlingen är lämplig för patienter som också har provat bettskena utan framgång.

Kombinationsbehandling med icke-permanent fillers ger ett mer sammanhängande och balanserat ansikte. Avsikten är att skapa ett så kallat V-ansikte och anpassas till patientens speciella ansikte.

Behandling av käken

Behandling med botox får musklerna att slappnar av. Som resultat kan musklerna som skapar problem inte längre orsaka spänning. När musklerna slappnar av, resulterar det i att käken inte markeras i samma grad, vilket ger ett v-format ansikte.

Fördelar med botox

  • Behandlingen är snabb och effektiv.
  • Ingen down time.
  • Skapar ett balanserat ansikte, speciellt med kombinationsbehandling av pannan.
  • Hjälper med lindring av spänningshuvudvärk.
  • Behandlingarna utförs uteslutande av en leg. läkare eller sjuksköterska.

Botox (botulinumtoksin)

Om du har andra frågor om ämnet kan du läsa mer på vår undersida för behandling med botox.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off