Rynkbehandling och Botox

Tiden sätter sina spår och genom tiden minskar kollagenproduktionen i huden, som därför resulterar i fler rynkor och fina linjer. Låt oss skruva tiden tillbaka och bromsa åldrande tecken.

null

Områden som kan behandlas med botox:

Ofta kombineras filler och botox behandling för att uppnå ett bättre resultat. Botox kan även kombineras med andra behandlingar, härunder laser och/eller plastikkirurgi av t.ex. ögonlocken. Botox används också till behandling av huvudvärk / migrän eller svettbehandling.

Botox

Botox av hög kvalitet

Vi använder Azzalure och Vistabel som är de två förande produkterna på marknaden och båda innehåller indeholder begge ämnet botulinumtoxin (botox).

Hudens förändring

Ansiktet och huden påverkas genom tid, genetik och livets vanor. Ansiktet tappar mer subkutant fett och fettet migrerar som vi blir äldre. Över tid tappar huden också förmågan att “hoppa tillbaka” när den sträcker sig, detta får huden att sjuka och därmed uppstår rynkor och fina linjer.

Varje person har förmodligen varit överraskade över att se de första linjer och rynkor i spegeln. “Botox” är det välkända namnet på produkten botulinum toxin type A. Dets funktion är att blockera nervsignaler till den enskilda muskeln, eftersom injektionsbehandling med botulinumtoxin verkar lokalt.

  • Skönhetskliniken är fräsch, fin och ljus, och man blir alltid välbemöt av den trevliga personalen. Jag har varit där 3 gånger varit nöjd varje gång. Maya som är estetisk sjuksköterska utförde behandlingarna på mig och det är ingen tvivel om att hon vet vad hon gör, samtidigt som hon är väldigt lyhörd för mina önskemål. Det känns som hon verkligen är mån om att man ska vara nöjd och glad när man går därifrån. Jag vill verkligen rekommendera Maya.
    Carina Knudsen

Konsultation

Innan du kan få utfört behandlingen skall du till en obligatorisk konsultation. Om du efter en konsultation önskar få behandlingen utförd måste en ny separat tid bokas för själva behandlingen, som måste vara minst 48 timmar efter att konsultationen har genomförts. Se gällande lagstiftning i Sverige. De 48 timmarna kallas också ”reflektionstid” och gäller för alla injektionsbehandlingar.

Behandling

Preparatet injiceras i vald muskulatur, då slappnar muskeln av vilket reducerar rynkor såväl som djupa linjer.. Innan behandling fylls en patientjournal ut, för-bilder blir tagna och terapeuten upprepar vad som skall behandlas. Behandlingen tar ca. 10-20 minuter och botulinumtoxin injiceras med en liten tunn nål, här upplever de flesta patienter minimal smärta under behandlingen. Många patienter beskriver känslan som ett litet myggstick. Det tar som regel 2-12 dagar innan full effekt kan ses, beroende på kroppens anatomi. Efter detta har effekten av behandlingen en hållbarhet på 3-6 månader.

Efterkontrol

Efter din behandling er udført, vil du blive booket til en obligatorisk efterkontrol, der afholdes 2 uger efterfølgende.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off