Gummy Smile

Drömmer du om att kunna skratta säkert utan att tandköttet blir synligt när du ler? -och/eller vill du slippa överläpprynkor?

null

Vad är gummy smile?

Gummy smile är en term för när tandköttet blir mycket synligt när du skrattar / ler. Anledningen till detta är att du har en överaktiv muskel i överläppen, vilket innebär att tandköttet blir kallt när du ler eller pratar.

Leendet är en stor del av vår personlighet. Om ens leende inte lever upp till sina förväntningar kan det påverka det personliga uttrycket. En överaktiv muskel i över munnen kan få tandköttet och tänderna att bli mer framträdande vilket mycket få människor vill ha.

Vad kostar behandlingen?

Per behandling

från 1 500 SEK

Vad är rökrynkor?

Rökrynkor är en term för rynkor som förekommer på överläppen. Rökrynkor har i de flesta fall den effekt att de får många människor att se äldre ut än de faktiskt är. Orsaken till dessa rynkor är vanligtvis rökning, överaktiva muskler eller när du använder dina läppar när du pratar, skrattar, ler och äter.

Dessa linjer är mer synliga än t.ex. rynkor runt näsan eller halsen. Studier visar också att man är mer benägna att titta i detta ansikts område snarare än t.ex. direkt i ögonen när man träffar en person första gången, eller när man i allmänhet kommunicerar med andra.

Kombinationsbehandling med icke-permanent filler kan vara nödvändig och ger dessutom en mer sammanhängande och balanserat resultat.

Behandlingsmetoder

När det gäller gummy smile eller rökrynkor är botox en av de mest populära behandlingar. Anledningen till att botox är så populärt ä att det effektivt gör att de små musklerna slappnar av.

Fördelar med botox

  • Behandlingen är snabb och effektiv.
  • Ingen down time.
  • Minskar rynkor på kort tid.
  • Kombinationsbehandling med andra områden ger längre effekt och ett bättre resultat.
  • Behandlingarna utförs uteslutande av en leg. sjuksköterskor och läkare.

Botox (botulinumtoksin)

Om du har andra frågor om ämnet kan du läsa mer på vår undersida för behandling med botox.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off