ME LINE mot Melasma

Om du gett upp hoppet att bli av med din melasma? Produktserien ME LINE har genom åren utvecklats specifikt för att ta bort den melasma, som inte kan behandlas med laser.

Få tillbaka din snygga och jämna hud! En behandling med ME LINE är effektiv mot hyperpigmentering och melasma, där resultaten ofta ses redan efter få veckor.

null

Vad är pigmentering?

Pigmentering finns i olika grader, men kan grundläggande uppdelas i följande två kategorier:

Vanlig pigmentering kan uppstå på bakgrund av fel användande av hudvårdsprodukter eller annan påförd skada på huden inklusive en för kraftig solexponering. Bästa resultatet med behandling av vanlig pigmentering, uppnås ofta vid kombinerad användande med ME LINE produktserien samt behandling med IPL laser (Nordlys från Ellipse).

Hormonrelaterad hyperpigmentering är orsakad av en ökad hormonstimulering också kallad melasma. Detta ses oftast hos kvinnor, som är eller har varit gravida eller tar p-piller. Denna typ av hyperpigmentering kan inte behandlas med laser.

Vad kostar behandling av melasma i t.ex. ansiktet?

Kostnaden för att behandla melasma kan variera kraftigt och beror på t.ex. av användningen av produkter samt i vilken grad du har torr hud eller graden av melasma. Vid behandling av melasma i t.ex. ansikte används följande produkter för hembehandling:

pHformula E.X.F.O. cleanse

från 548 SEK

pHformula S.O.S. cream

från 538 SEK

ME LINE Caucasian Skin Night

från 1 395 SEK

De första resultaten ses efter bara 3-6 veckor. Den förväntade behandlingstiden är totalt 1-2 år, med korrekt användning av rekommenderade produkter.

Det unika med ME LINE produktserien är, att den tar hänsyn till olika hudtyper (foto typ) och behandlar dessa olika med syfte på optimalt resultat. En behandling med ME LINE ägnar sig för hudtyp 1-5, dvs. både ljus och mörk hud. Melasma uppstår inte bara i ansiktet men även på resten av kroppen. Därför har ME LINE både produkter för ansikte, kropp och intima områden.

ME LINE

Köp ME LINE hos NOIR by M 
– Sveriges första återförsäljare

Produktserien är utvecklad i Barcelona i Spanien och används av dermatologer (hudläkare), estetiska sjuksköterskor och hudterapeuter med syfte på behandling av pigmentering. ME LINE är specialutvecklad för precis de-pigmentering och resultaten ses ofta efter endast få veckors användande.

Behandlingen omfattar följande hudvårdsprodukter från ME LINE för hemmabruk.

Konsultation

Före alla behandlingar, bokas en gratis konsultation för närmare vägledning, här gör vi priserna transparenta, samt sammansätter korrekt behandling. Vi hittar fram till den produktsammansättning som ingår i behandlingen, skräddarsydd för varje enskild patient.

NOIR by M är Sveriges första och ledande återförsäljare av efterfrågade produkter från ME LINE.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off