Laser hårborttagning

Har du någon gång tänkt att det kunde vara underbart att få slippa barbera och vaxa dig varje dag?

Vid hårborttagning med laser slipper du för irriterande hårstubben kort efter barbering, eller för att skära dig med barberbladet och smärtan vid vaxning varje månad.

null

Det nya “hotta”

Hårborttagning med laserbehandling är mycket populärt och är det “nya hotta” för både män och kvinnor. Fördelen med denna typ av hårborttagning är, dels att hållbarheten är markant längre än för andra kända behandlingsformer och hårborttagning med laser är en mild behandling jämfört med vaxning eller sugaring, som kan vara ytterst smärtfullt.

Vad kostar hårborttagning med laser?

Per behandling

från 630 SEK

Hårborttagning med laser

Hårborttagning med laser fungerar genom att ljuskällan från lasern går in och fångar pigmenteringen (färgen) i hårsäcken, varefter hårsäcken elimineras. Vi kan behandla alla hudtyper från 1-6 och relativt ljushåriga patienter. Vid hudtyp 5-6 samt ljusa hår skall det genomföras en längre serie av behandlingar, eftersom den mörka huden inte upptar samma mängd av ljusets energi och ljusa hår har väsentligt mindre pigment (färg), som lasern kan “fånga”.

För att säkra ett optimalt resultat, kan man förvänta en serie på ca. 6-12 behandlingar med 4-12 veckors intervall, beroende på vilket område på kroppen som skall behandlas.

Behandlingen fungerar genom att laserljuset upptas i hårets pigment. Därför krävs färre behandlingar när håret är mörkt och huden är ljus, eftersom det uppstår störst kontrast mellan hudens färg och håret.

Vår lasermaskin arbetar på mycket olika bölje längder och använder specifika applikatorer för olika hudtyper, därför kan vi också behandla hudtyp 5-6 samt relativt ljusa hår, eftersom det fortfarande finns pigment i håret. Det kräver bara fler behandlingar än vid hudtyp 1-4 och mörkt hår.

Lägg märke till, att trots behandlingen i branschen kallas för “permanent hårborttagning“, gäller varigheten på en permanent behandling intill kroppen bildar ny hårväxt. Detta kan uppstå vid större hormonsvängningar i kroppen. Önskar du därför att upprätthålla full effekt och glatta känslan utan hår, rekommenderar vi 1-2 uppföljande behandlingar, när/om nya hårsäckar uppträder.

Modern utrustning av hög kvalitet

Vi använder dansk tillverkat Nordlys från Ellipse som är en av de bästa lasermaskiner när vi utför våra laserbehandlingar. Den använda Teknologi är IPL laser och behandlingarna utförs endast av specialutbildad hälsopersonal.

Konsultation

Innan behandling skall du till en obligatorisk konsultation. Om så önskas och finns det tillräckligt med bokad tid, kan behandlingen utföras strax efter din konsultation.

Behandling

Behandlingen tar typiskt 20-60 minuter, beroende på storlek och antal områden. Innan behandlingen påbörjas, fylls en journal och förebilder blir tagna. Avtalad behandling blir alltid upprepad kort innan själva behandlingen.

Vid laserbehandling blir applikatorn satt på huden och intensivt pulserande ljus skjuts på huden. De flesta upplever minimal smärta under behandlingen och patienter beskriver att det känns stickande/pirrande, som dock försvinner momentant efter och där kan förekomma lite rodnad precis efter behandling.

Det krävs som regel 6-12 behandlingar med 4-12 veckors mellanrum.
Glöm inte att fukta huden, använd skubb och barbera dig dagen innan behandlingen.

Efterkontroll

Vid avslutande behandling bokas du till en obligatorisk efterkontroll, ca. 4-6 månader efterföljande och igen 12 månader senare för att säkra att rosacea behandlingen och/eller den kroniska rodnaden inte blossar upp igen.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off