Näsa

Det finns många som inte är helt nöjda med sin näsan och drömmer om att den ska se annorlunda ut. Det går att nå din dröm utan operation!

null

Näsans betydelse

Näsan är en central punkt i ansiktet och är något som alla lägger märke till. Många tröttnar på näsan och drömmer om att den skall se annorlunda ut. Vissa har en stor näsa, andra har en liten “täppt näsa”, medan andra har en “bula” på näsan.

Vad kostar behandlingen av näsan?

Per behandling

från 2 600 SEK

Det finns många olika sätt att fixa näsan på. Metoden de flesta känner till är plastikkirurgi. Men vid operation där kirurgi utförs måste du ofta spendera lång tid på att återhämta dig efteråt. Det är ett stort ingrepp att få näsan opererad. En annan metod som blir allt med populär är att få filler injicerat under huden. Det är ett mycket mindre förfarande med betydligt snabbare läkningsprocess och kostar inte lika mycket pengar som operation.s. Det kan därför vara en bra idé att göra en korrigering med filler.

Till skillnad från kirurgi kan du använda filler som en mindre operation och få din dröm näsa, antingen rätat ut bulan eller så du kan ge näsan lite mer fyllighet om du har en mycket spetsig och tunn näsform.

Psst! Kombinationsbehandling med botox i rynkorna runt näsa, så kallade “bunny lines” och fillers kan ge magiska resultat!

Näskorrigering med filler

Filler är ett ämne som är lätt att injicera under huden. Det kan hjälpa till att forma ditt utseende, så att du kan se ut som du vill. Filler injiceras under huden och är därför en mycket mindre operation än kirurgi, men med filler uppnås ofta samma effekt och ger ett lika vackert resultat.

Fördelar med fillers

  • Snabb behandlingsmetod med kort återhämtning.
  • Ger ett naturligt utseende och resultat samt en mer symmetrisk näsa.
  • Varar från 6 – 12 månader.
  • Ger ett mer balanserat ansikte och snygg profil.
  • Behandlingen är extremt effektiv.
  • Behandlingarna utförs enbart av leg. sjuksköterskor och läkare

Non-permanent fillers

Om du fortfarande har olösta frågor om ämnet kan du läsa mer på vår undersida för behandling med fillers.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off