Käklinje / V-shape

Fillers kan verka ganska läskigt om du är ny på ämnet, men kan ändra ditt ansiktes konturer för ett mer markerat uttrycket.

null

Käklinje

Käklinjen är ett intressant ämne. Vissa av oss har en vacker skarp käklinje, andra har dubbelhaka (oavsett vikt) och några av våra käkar börjar falla med tiden, tack så mycket tyngdkraft! Alla käkar kan dra nytta av lite markering och konturering med hjälp av fillers.

Vad kostar behandlingen?

Per behandling

från 3 700 SEK

Käklinjens kontur kan ändra hela ansiktet. En stark käke är ofta förknippad med både maskulinitet och femininitet samt ungdom och skönhet. För patienter som har en naturligt “svag” käke eller tecken på hängande käkar och överflödigt fett i nedre ansiktet och halsen kan möjligheten att uppnå en mer strukturerad käke vara tilltalande. Ännu mer spännande är förmågan att uppnå detta mål utan att genomgå ett intensivt kirurgiskt ingrepp.

När det utförs korrekt av en legitimerad och erfaren sjuksköterska eller läkare kan denna banbrytande teknik göra en märkbar skillnad med långvarigt bra resultat för patienter som söker en starkare och en mer markerad käke. Varje behandling är skräddarsydd för den enskilda patienten och ger ett mer tydligt utseende samtidigt som det ser naturligt ut.

Psst! Kombinationsbehandling med fillers i andra delar av ansiktet, inklusive kinder och haka, kan beroende på behov ge ett bättre resultat och ett mer långvarigt resultat.

Markering af käklinjen

Du kan framhäva och markera otroligt många saker i ansiktet med fillers, det är ganska imponerande. En tydlig markering av käklinjen ger en förstärkning av konturerna i ansiktet. Kan utföras på både kvinnor och män och skapar ett vackert uttryck. Användning av fillers för att förbättra ansiktets uttryck, definition och kontur skapar naturlig estetisk harmoni och hjälper till att förbättra struktur, ton och återfuktning. Behandlingen innebär noggrann injektion av fillers.

Fördelar med fillers

  • Litet ingrepp med litet läketid.
  • Snabb och effektiv metod med stor skillnad för ditt utseende.
  • Ger ett naturligt resultat.
  • Ger mer v-format ansikte (v-shape).
  • Behandlingarna utförs enbart av en legitimerad läkare eller sjuksköterska.

Non-permanent fillers

Om du fortfarande har olösta frågor om ämnet kan du läsa mer på vår undersida för behandling med fillers.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off