Halsrynkor

Halsen avslöjar ofta personens ålder.

Halsen är fortfarande försummad i många hudvårdsrutiner. Halsrynkor orsakas av en kombination av naturligt åldrande och de dagliga aktiviteter vi utför. Man ska inte försumma eller nedprioritera skönhetsrutin av halsen. Får inte halsen också rengöring och återfuktning precis som ansiktet så kan detta orsaka linjer och rynkor.

null

Djupa rynkor på halsen

Horisontella linjer på halsen orsakas av samma faktorer som orsakar rynkor i andra delar av ansiktet. Försämring av hudens fundament, tillsammans med förträngning av muskler under huden leder till att huden viks och rynkar, vilket med tiden kommer att fastna och bli djupare

Vad kostar behandling av halsen?

Per behandling

från 3 200 SEK

Ökad användande av mobila enheter har lett till ett fenomen som kallas tech-neck. Vi böjer ner huvudet och viker huden på våra halsar, mer än någonsin tidigare. Det är troligt att detta beteende har bidragit till en ökning av halsrynkor, vilket vanligtvis ses hos yngre patienter. Det finns också andra faktorer som påverkar hur din hals åldras, inklusive t.ex. solskador, rökning och hudfärg.

Om huden är skadad fungerar inte kollagen och elastin i huden optimalt och huden kan inte motstå rynkor eller “hoppa tillbaka” från att vika sig.

Kombinationsbehandling med laser eller botox, kan ge ett bättre resultat.

Diskutera dina önskemål och förväntningar med oss, där vi på en konsultation tillsammans sammanställer en behandlingsplan.

Behandling med fillers

Fillers injiceras med försiktighet direkt i horisontella linjer. Eftersom huden är tunn och det finns så mycket rörelse i halsområdet kan detta leda till klumpar. Tekniken kräver både rätt typ av non-permanent filler, samt rätt djup vid injektion för att uppnå en jämn hud. Det är därför viktigt att injektionen utförs av en specialist inom injektionsbehandling. Dessutom är det som alltid viktigt att patienten följer alla instruktioner efter behandling utförts.

Fördelar med fillers

  • Snabbt ingrepp med kort läketid.
  • Snabb och effektiv metod, med stor skillnad för utseendet.
  • Omedelbart och långvarigt resultat.
  • Ger ett naturligt fräscht och ungdomligt utseende.
  • Behandlingarna utförs enbart av en leg. sjuksköterskor och läkare.

Non-permanent fillers

Om du fortfarande har olösta frågor om ämnet kan du läsa mer på vår undersida för behandling med fillers.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off