Ärr / akne-ärr

Få en fin återställd hud och bli av med dina ärr och / eller akne ärr. Vid injektion med fillers minskas ärr på kroppen som du vill vara utan.

null

Akne kan tyckas skrämmande

Akne kan tyckas skrämmande i sig själv för de flesta, men i själva verket kan en akne benägen hud lämna akne ärr under lång tid och därmed ha en permanent effekt, som för många upplevs som en långvarig mardröm. Ärr kan påverka individens självkänsla och orsaka stor frustration hos dem som lider av dem, vilket påverkar mycket mer än den dagliga interaktionen med människor. Det kan vara svårt att tro, men stress från akne ärr kan förstöra en persons självkänsla med skadliga effekter på deras professionella, romantiska och sociala liv.

När akne utbrottet tränger in djupt i huden skadas både huden och vävnaden under den. När akne har rengjorts försöker kroppen reparera denna skada. Under läkningsprocessen producerar kroppen kollagen, som är ett ämne som ger huden stöd. Om kroppen producerar för lite eller för mycket kollagen, bildar huden ärr.

Vad kostar behandling av ärr / akne-ärr?

Per behandling

från 3 200 SEK

Halvt ansikte (1x laserbehand.)
Pris per. behand. 3-6 behandlingar krävs

1 600 SEK

Hela ansiktet (1x laserbehand.)
Pris per. behand. 3-6 behandlingar krävs

2 600 SEK

Psst! Kombinationsterapi med laser eller botox kan ge ett bättre resultat.

Under din konsultation pratar du med vår hälsopersonal, där ni tillsammans diskuterar dina önskemål och förväntningar, sådan lägger vi en plan för din behandling tillsammans med dig.

Hämmar kommunikationen

En av de viktigaste aspekterna av ens utseende är ansiktet. Vårt ansikte spelar en stor roll i hur vi kommunicerar, uttrycker oss och till och med hur vi utvärderar varandra. När akne slår till, kan våra ansikten snabbt förvandlas från en attraktiv aspekt till en börda dold från resten av världen, vare sig det är en enda finne eller ett helt ansikte fyllt.

Det finns många behandlingsmöjligheter för akne-ärr

Antingen kan behandlingen bestå av fristående behandling vid hjälp av fillers, eller så kan fillers kombineras med laser. Beroende på ärrens struktur och typ.

Non-permanent fillers är ett bra sätt att behandla akne ärr och potentiellt bli av med ärr. Akneärr behandlas genom att sätta in en nål under huden, flytta nålen fram och tillbaka för att bryta ned de fibrotiska trådarna i akne ärret, varigenom spänningen i ärret släpps och låta huden stiga, varefter ärren fylls ut.

Laserbehandling stimulerar inte bara ny kollagenproduktion, utan galvaniserar också huden för att generera friskare vävnader och ny cellomsättning. För milda, måttliga och allvarliga akne-ärr och missfärgning kan lasrar ge fantastiska resultat.

Fördelar vid fillers

  • Relativt litet ingrepp, ingen downtime.
  • Snabb och effektiv metod, men en stor skillnad för ditt utseende.
  • Ger ett naturligt look/resultat och minskar ärr / akneärr
  • Ger ett mer friskt och ungdomligt utseende.
  • Behandlingarna utförs enbart genom leg. sjuksköterskor och läkare.

Non-permanent fillers

Om du fortfarande har olösta frågor om ämnet kan du läsa mer på vår undersida för behandling med fillers.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off