Leende rynkor / kråkfötter

Leenderynkor uppstår med åldern och är svåra att undvika.

Att markera rynkor med vissa ansiktsuttryck kan vara bra för vissa. För andra människor kan dock rynkor runt ögonen få dem att se äldre ut än vad de verkligen är, vilket få människor är intresserade av.

null

Vad är leenderynkor?

Leende rynkor uppstår när man gör samma rörelser i ansiktet, inklusive leendet. Leenderynkor runt ögonen kallas också “Crows Feet” eller kråkfötter i vardagligt tal, eftersom de strålar utåt från ögonen vilket skapar intrycket av kråkfot. De kan förekomma runt munnen eller på näsan, eftersom du vanligtvis rynkar näsan när du ler. Dessa rynkor kallas alla härma rynkor.

Vad kostar behandling av leende rynkor?

Per behandling

från 2 600 SEK

Rynkor uppstår när huden tappar sin elasticitet med åldern. Redan i början av 20-års åldern kommer begynnande rynkor att inträffa. Självklart är det svårt att undvika att få rynkor, speciellt om du är en glad leende person.

Naturligtvis bör man inte undvika att skratta. Det ska alltid finnas utrymme för ett leende eftersom leendet är en del av livet och skapar ett roligare liv. När du behandlar leenderynkor förlorar du inte ansiktsuttryck utan säger endast adjö till linjer och rynkor.

Kombinationsbehandling av ögonbrynslyft och/eller kanin rynkor även kallade “bunny lines”, ger ett mer sammanhängande och balanserat mitt yta i ansiktet.

Botox behandling av kråkfötter

Om du är trött på dina leenderynkor är den enklaste, bästa och mest populära metoden för att behandla kråkfötter en Botox-behandling som innehåller botulinumtoxin. Genom att injicera botulinumtoxin, reduceras rynkor effektivt och försiktigt. Behandling med botox är en metod som har visat sig vara mycket effektiv under de senaste många åren. Det kan också vara värt att överväga om du ska förhindra rynkor med botox eller ej.

Fördelar med botox

  • Behandlingen är snabb.
  • Ingen down time.
  • Ger ett naturligt utseende, ett lätt och mer fräscht ansikte
  • Minskar rynkor avsevärt på kort tid.
  • Kombinationsbehandling av andra områden ger en längre effekt, eftersom flera områden behandlas samtidigt.
  • Behandlingarna utförs uteslutande av leg. sjuksköterskor och läkare.

Botox (botulinumtoksin)

Om du har andra frågor om ämnet kan du läsa mer på vår undersida för behandling med botox.

without
https://www.noirbym.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.noirbym.se/
#dcb159
style1
paged
Loading posts...
/var/www/www.noirbym.se/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off